|
Csevej
Aug 13, 2008 12:33:59 GMT 2
Post by Kawazoe on Aug 13, 2008 12:33:59 GMT 2
Nos, amíg nem ismerem meg jobban a proboardot, és nem készül el teljesen az új oldal, addig itt lehet beszélgetni. Az új AW részben bárki létrehozhat saját topicot. Remélem eeredményes lesz a munkánk.
|
|
Gnarog Dougfral
Elismert
Aki k?v?lr?l 16, de bel?lr?l ?r?k gyerek
A T?zember(HALOTT)
|
Csevej
Aug 13, 2008 12:37:52 GMT 2
Post by Gnarog Dougfral on Aug 13, 2008 12:37:52 GMT 2
Azt én is remélem
|
|
|
Csevej
Aug 14, 2008 15:05:29 GMT 2
Post by Kawazoe on Aug 14, 2008 15:05:29 GMT 2
Rendben, úgy látom sokatoknak inkább arra van igénye, hogy az előző, elveszett oldalt pótoljuk... nos, admin rangot kapott Dermaglen mellett Gnarog, Nemezis és Ildor is... nyugalom, azért nem fogom megakadályozni, hogy játszatok. A lényeg az lenne, hogy én 15-től pár napig Olaszországban leszek, és az igazat megvallva nincs időm rá, hogy újra megalkossam az AW-t. A megmaradt adatokat átküldtem Gnarognak, ha valakinek kell, tőle kérje el. És a feladat: akkor meg kell próbálni visszahozni a régi AW-t, ha készen vagytok, utána vállalom újra a "gép" szerepét, és vezetem tovább a játékot, de tényleg nincs időm most már újra leírni mindent a játékhoz (meg emellet megtanulni a proboards kezelését). Ha valamilyen kérdésetek lenne a régi AW-vel kapcsolatban, akkor szivesen válaszolok, de az alkotásra már nincs időm (igazából az új AW elkészültére is fél évet adtam volna az új elképzelések miatt...). Jó munkát, utána pedig jó játékot.
|
|