Gnarog Dougfral
Elismert
Aki k?v?lr?l 16, de bel?lr?l ?r?k gyerek
A T?zember(HALOTT)
|
Post by Gnarog Dougfral on Aug 19, 2008 15:28:06 GMT 2
A törpök általában 80-120 centiméter magasak. Hajuk nőknek és férfiaknak egyaránt hosszú. A férfiak minden esetben szakállat is hordanak. Szerintük a hosszú haj és a hosszú szakáll a felsőbbrendűség, bátorság és erősség jelképe. Tehetségesek az ütőfegyverek, pl. buzogány, kalapács és fejsze használatában. Erősségük kicsit átlagon fellüli, intelligenciájuk emberi. Arcuk, orruk és fülük úgyszintén emberi. A bőrük száraz, kemény, és minden esetben fehér vagy halvány fehér színű, bár az arcuk pirospozsgás szokott lenni. A jó erős és nehéz páncélokat szeretik. Jó kapcsolatokat ápolnak a gnómokkal. A törpök általában a hegyekben élnek, de élhetnek sivatagban, barlangban, földalatt, városban vagy akár vikingként is. Mind a nők, mind a férfiak nagyon szeretik a sört és a jó vicceket, de az aranyat, ezüstöt, bronzot, rezet, rubint és gyémántot még a sörnél és humornál is jobban! Törpe harcos:Törpe mágus:Női törpe:
|
|
|
Post by Kawazoe on Aug 24, 2008 12:42:08 GMT 2
- Idézet egy törpétől: "Hát igen, tegnap elég sokat ittam, de a viccekre még emlékszem."
Nézetek a törpékről:
- Emberek: "Rengeteg kincsük van, és meg is osztják." - Elfek: "Csodálom őket, én nem mernék lemenni olyan mélyre." - Orkok: "Utálom őket." - Óriások: "Persze nem a méret a lényeg, de ettől függetlenül nincs sok érdemük." - Elátkozottak: "Kicsi, szőrös emberek." - Démonok: "Ők sokszor elég közel jönnek." - Gnómok: "Nos, rokonok, de intelligenciában közelünkbe se érnek." - Neko fél-szellemek: "Nem találkoztam még eggyel sem." - Keselyűemberek: "Mindig bemenekülnek valami odúba." - Hárpiák: "Könnyű prédák lennének." - Tündérek: "Olyan könnyen felidegesednek." - Szárnyas Kígyók: (gondolatban:) "Az én gyomrom se vesz be mindent." - Amphibianok: "Nem sokkal találkozom." - Álomjárók: "Mindig ugyanazt álmodják."
- A Szent Inkvizíció: "Természetesen." - Igazi Keresztény Testvériség: "Ha az ügyünk mellé állnak, akkor nagyszerű tagjaink lesznek." - Mennyei Szultánság: "Igen, itt is élnek." - Szűz Mária Lovagrend: "Hát nem nyilvánvaló? Azért ásnak mélyebbre és mélyebbre, hogy megtalálják a sátánt!" - A Sötétség Hordái: "Hát nem nagy... izé... kisszerű?" - A Kalóz Kolóniák: "Jó kalózok lehetnek belőlük, de rabszolgának sem utolsók." - A vikingek: "Sok barátom tartozik közéjük." - Lángviperák: "Pénzforrásnak kiválóak." - Fehér Rend: "Eozawak szemében minden felsőbbrendű lény egyenlő."
Egy törpe nézetei:
- Emberek: "A kincseket még nálunk is jobban szeretik." - Elfek: "Mindig a fellegekben járnak." - Orkok: "Na őket felküldeném a fellegekbe." - Óriások: "Hagyjál már, nem a méret a lényeg!" - Elátkozottak: "Mindegyik megőrült nem?" - Démonok: "Hát ha valaki, mi kiássuk őket a föld mélyéről." - Gnómok: "Az okos rokonok." - Neko fél-szellemek: "Gyilkosok mind." - Keselyűemberek: "Hát olyan... büdösek." - Hárpiák: "Madár-emberek javított változata." - Tündérek: "Kis mitugrászok." - Szárnyas Kígyók: "Nagy mitugrászok." - Amphibianok: "Egészségedre." - Álomjárók: "Mi? Ja már tudom... van egy viccem róluk..."
- Igazi Keresztény Testvériség: "Miért is harcolnak annyira?" - A Szent Inkvizíció: "Mindenhol ott vannak, az biztos." - Szűz Mária Lovagrend: "Szerintük olyan tökéletes az ember?" - Mennyei Szultánság: "Jól lehet üzletelni velük." - A Sötétség Hordái: "Egyszerűen elfogadhatatlanok." - A Kalóz Kolóniák: "Bűnözők mind egy szálig, akasztófára való bűnözők." - A vikingek: "Vízre szálló törpék? Szerintem csak alacsony emberek." - Lángviperák: "Ők is kihasználnak minket, de mi is őket." - Fehér Rend: "Démonok fehérbe öltözve nem?"
|
|
|
Post by nickxdbdij on Dec 1, 2008 8:03:38 GMT 2
|
|